Gelegenheden / Entertainment

ENTERTAINMANT

LIFE AND COOCKING

Mocht u thuis gezellig uw feest of partij willen organiseren is er natuurlijk ook een mogelijkheid om thuis een kok te ontvangen die uw gasten verwend met de lekkerste gerechten. Samen stellen we een heerlijke variëteit  van gerechtjes samen.

Er is niets leuker om te horen, dan dat uw gasten genoten hebben en dat ze het eten met veel smaak en beleving hebben beleefd. Mocht u geen keuze kunnen maken tussen een koud/warm buffet of luxe hapjes om uit te serveren is, het ‘walking dinner’ wat wij aanbieden een goed alternatief. Wij serveren vooraf lekkere amuses gevolgd met variëteit  van koude en warme gerechtjes. U bent hierbij niet gebonden aan een vaste zit of staplaats want deze gerechtjes serveren wij bij u uit.

Walking dinner  no.1             4 gerechten    € 34,50 per persoon
Walking dinner  no.2             5 gerechten    € 38,50 per persoon
Walking dinner  no.3             6 gerechten    € 43,50 per persoon

Het menu wordt samen besproken voordat uw gasten arriveren op uw feest. Ook bij alle dieetwensen wordt er rekening gehouden bij elk gerecht.

 

KARA‘KOKEN’ / COOKING KARAOKE

Gezelligheid moet je zelf maken

Dit is een term die je vaak hoort op feesten of als je op stap gaat in de kroeg.
Met het arrangement KARA KOKEN / COOKING KARAOKE verzorgen de gasten hun eigen gezelligheid en entertainment.

Op een leuke manier maak je de mooiste gerechten samen met de chef en breng je daarbij een lied ten gehore wat past bij de sfeer van de avond.

Neem gerust contact met ons op, om voor u een passend avondje entertainment te kunnen verzorgen.